Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakupy na Ascarialu

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio na Ascarialu zarobiłem 250 kk i mam dylemat co przyda mi się najbardziej na mojego mentala lvl 37 <3  A więc skille są Duchowe na M2 a Silne G1 ( dalej nie wbijam ) A eq mam takie;śmierta +9 z 1,5 k hp 10% do pż, żelek +4 z 20% na orki, oczywiście kuje go dalej na WO, ebo +9 z 2x10 1x15%, ebo bransa +4 z 2khp 10% do pż 20% orki, rib +9 śr 37 z 6 siła 3 omdlene, tarcza to 5 kątna +7 nno + 10 orki a także buty i naszyjnik na 1 lvl z 2k hp + jakieś omdlenie i krytyk, parę procent, buffka ma błogo m3 i pomoc m1.

Co mi się najbardziej na ten lvl przyda ? za każdą odpowiedź like

Opublikowano

Skille to łatwizna, nie warto wydawać na zwoje egzo. 

Może właśnie te bao-bao? Podobno bardzo dużo "mocy" dodaje. Myślę, że nie warto zmieniać broni jak robisz z takim eq na luzie WO ;]

Opublikowano

Nad petem myślałem, ale kupuje go z isu + coś tam jeszcze, myślałem nad azraelką lub wierzchowcem 200/200, Wo robie na luzie nawet z takim eq i skillami od buffki, więc co ? Kupować lepszego ribka ?

Opublikowano

nic nie wydawaj, jak dajesz radę to ciągle wchodź na WO i rób bransy z białego złota do +7/8 i sprzedawaj :D to chyba dobry zarobek + łatwo je wbić do 8 (bo 9 to już tylko 25% :D)

i potem, żelek, tarcza, branzoleta, ebo na 9 kupić (albo zrobić) :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

to niech by najmniej bufy ulepszy dużo go to nie wyjdzie a efekt będzie

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

Opublikowano

Proponowałbym Ci dobić bynajmniej 55Lv. + dobić buffy, kupno lepszej broni bo jak wiadomo mental swoja siła nie powala na nogi. Ogolnie to nie ma źle, a do kupna bao bao troche brakuje. 

Opublikowano

Dobra mam ribka śr 44 z kd+4, azraelke i bao bao, teraz lece expić dalej :-) tylko na którym lvl zrobić następną przerwę? i jak na tym zarabiać?

Opublikowano

Ja nie polecam inwestowac Ci w azraelkę zbrojka 90+9 jest lepsza już jak wbijesz wyzszy lvl.

Na ten lvl to polecam Ci zostawiać sobie kase juz na eq na wyższy lvl :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Troszkę się podepnę pod temat, co z tych 2 da mi większego kopa do obrażeń? chodzi mi głównie o bossy przed baronką w dungeonie od 70 bo sama baronka jest cienka a na bossy przed nią muszę zakładać medal bohatera + odpalić się cały. Teraz mam fmsa +9 sr 36 z kd moba +4

Trutka +8 z kd moba +5 sr 35~+ czy bao bao?

Opublikowano

Troszkę się podepnę pod temat, co z tych 2 da mi większego kopa do obrażeń? chodzi mi głównie o bossy przed baronką w dungeonie od 70 bo sama baronka jest cienka a na bossy przed nią muszę zakładać medal bohatera + odpalić się cały. Teraz mam fmsa +9 sr 36 z kd moba +4

Trutka +8 z kd moba +5 sr 35~+ czy bao bao?

Trutka będzie idealna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...